Kennissessie in de kleine zaal van Astrant

Astrant Talentontwikkeling

Er zijn bekende en minder bekende vormen van kunst en cultuur in Ede. Veel jongeren zijn nog niet bekend met de volledige breedte van het cultureel aanbod. Door Cursussen, workshops, debatten en college leren jongeren hun talenten ontwikkelen. Hierbij wordt rekening gehouden met interesses en kwaliteiten van verschillende jongeren in Ede. Ze ontdekken zo hun interesses en ontwikkelen hun vaardigheden. Dit wordt ondersteund door een talentontwikkelingsprogamma waar creatieve coaches een grote rol hebben. Deze “rolmodellen” weten precies wat ze doen.

Astrant bied jongeren kansen. Kortom, er zijn veel mogelijkheden en ruimte voor eigen ideeën. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij samen met lokale onderwijs en verschillende partners. Daarnaast leiden wij stagiairs op die veel ruimte krijgen en enorm veel kunnen leren zowel intern als extern.

Stagelopen of Vrijwilligers werk doen bij Astrant? Bij Astrant is iedereen welkom. Wij zullen samen kijken waar jouw kwaliteiten liggen en waarin je dit kunt ontwikkelen.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.