Graffiti Academy 2023/2024

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een nieuwe Graffiti Academy. Dus, ben jij altijd aan het tekenen, hou je ervan om mooie dingen te maken, heb je ervaring met graffiti, tekenen of schilderen maar wil je graag verbeteren?

Dan hebben wij iets voor jou! De graffiti academy, een groep jonge makers, onder begeleiding van Vincent, ook bekend als Combolution. Hij neemt je mee in de wereld van graffiti & Street art. Van het schetsen van een ontwerp tot het groot uitvoeren op een muur en alles wat daarbij komt kijken. Om de week een workshop waarbij je begeleid wordt om het beste uit jezelf te halen. 

Je krijgt verschillende opdrachten en kan al je vragen stellen. Twee keer per maand komen we bij elkaar om samen te gaan creëeren. Als afsluiting van het seizoen sluiten we af met een groot evenement bij de Hall of Fame in Ede. Hier krijg jij de kans om te laten zien wat je hebt geleerd en samen met de professionals te painten. 

Ben je altijd al gefascineerd geweest door street art en wil je dit zelf meer gaan doen? Door de graffiti academy ga je deel uitmaken van een nieuwe lichting artiesten, die samen buiten bezig zijn op een vaste dag in het weekend.

Dan is de graffiti academy echt wat voor jou!

DUS BEN JIJ? 

Woonachtig in Ede of Wageningen? 

Tussen de 16 en 26 jaar oud?

Wil je meer leren over graffiti? 

MELD JE AAN

KLIK OP DEZE TEKST OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE GRAFFITI ACADEMY 23/24

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail” number_of_columns=”4″]

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.