Over Astrant

Over Astrant
Astrant is dé creatieve broedplaats voor en door jongeren in Ede. Met een professionele podium functie wordt er het hele jaar door een divers muziek programma aangeboden. Van kleine optredens door lokale artiesten, tot grote shows met internationale acts. Dit alles vind plaats in één van onze unieke ruimtes. Het Café, de ‘Grote Zaal’, of onze Biergarten.
Daarnaast richt Astrant zich op de talentontwikkeling van jongeren. Dit gebeurd door diverse activiteiten aan te bieden, maar zit ook door de hele organisatie heen verworven als een rode draad. Wij doen er alles aan om Ede wat meer popcultuur bij te brengen.

Geschiedenis
In Ede is lange tijd een gebrek geweest aan een passende locatie. Jongeren zoeken een plek op het gebied van uitgaan, creativiteit en een rock&roll feel. Dat alles is nu verenigd onder één dak. Astrant is ontstaan vanuit de passie van drie (toen nog jongen) Edenaren. Dit project heeft zich in samenwerking met de Gemeente Ede ontwikkeld tot een grote speler in de stad op het gebied van kunst, cultuur en positieve vrijetijdsbesteding voor jongeren.

1
1

Misschien ook nog interessant