1

Oefenruimte Ede

Oefenruimte Ede
Opzoek naar een oefenruimte in Ede? Dan ben je bij Astrant aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over een recent vernieuwde oefenruimte inclusief volledige backline en PA-set. Daarnaast beschikt Astrant over een studio die naast de oefenruimte zit. In de studio is het mogelijk om een demo op te nemen. Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.

De oefenruimte is makkelijk te bereiken omdat wij in het hartje van Ede Centrum gevestigd zijn. Naast dat je er prima kunt oefenen met je bandje is het ook mogelijk de oefenruimte solo te huren als je bijvoorbeeld wilt werken aan de perfecte gitaar of drumsolo. De oefenruimte kan voor een vast dagdeel per week/maand worden gehuurd maar ook incidenteel.

Voor meer informatie kun je mailen naar: verhuur@astrant-ede.nl

Contact

Backline

  • 2x Marshall 800/900 cabinet + Marshall DSL 100 Top
  • 1x Ampeg 410 HE basgitaar cabinet + Apmegportalfex 350 Top
  • Pearl Export (22/10/12/16/14, hihat stand, straight stand, boom stand, kickpedal)
  • Mackie PA-systeem + Behringer Eurorack tafel
  • 2x microfoon

Kosten
Het huren van een oefenruimte kost slechts €25,- per dagdeel van drie uur. Hierdoor bieden wij een volledige oefenruimte aan voor een betaalbaar bedrag. Ben je vrijwilliger bij Astrant? dan krijg je 15% korting op de huur.

Reserveren
Enthousiast geworden? Je kunt nu meteen jouw oefenruimte bij Astrant reserveren via de website of door een mail te sturen naar: verhuur@astrant-ede.nl

1

Agenda

Up to date blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.