Astrant
Vacatures

×

Zelfstandig Geluidtechnicus

Wij zijn doorlopend op zoek naar versterking van ons team van uitvoerende technici bij onze diverse evenementen. Bij Astrant vind je een gezellige werkplek waar je met goed onderhouden en moderne apparatuur de evenementen ten gehore mag brengen. Voor de concertzaal hebben we een M32 en voor kleinere evenementen een aantal analoge tafels, toegepast naar wens en beschikbaarheid. De evenementen variëren van dance tot metal en alles er tussenin, in zowel de concertzaal als het café.

We richten ons sterk op talentontwikkeling en proberen altijd voldoende podiumcrew (en coördinatie) bij de shows aanwezig te hebben zodat er ook van elkaar geleerd kan worden en de werkdruk niet te hoog is. We vinden het belangrijk dat er binnen het gehele team van Astrant samengewerkt wordt en naast de werkdagen zijn er ook voldoende momenten om elkaar te treffen, in het café maar ook bij de diverse teamuitjes, activiteiten en meetings. Wij zoeken mensen die (semi) zelfstandig met de apparatuur overweg kunnen. Ben je een ‘her-intreder’ in de evenementensector, dan leggen we je uiteraard graag uit hoe de nieuwe apparatuur werkt. Het is een pré als je met digitale tafels overweg kunt.

Wij bieden geen loondienstverband aan maar zoeken zzp-ers, payrollers en aanverwanten. Wij bieden een marktconforme vergoeding voor een klein poppodium. Gemiddeld genomen gaat het om een aantal dagen in de maand, eventueel afhankelijk van beschikbaarheid van de andere technici in het team en/of jouw interesse om een specifiek evenement te draaien.

Kijk voor inspiratie maar eens in onze evenementen planning!

Reacties met een korte motivatie mogen gestuurd worden naar info@astrant-ede.nl met een cc naar techniek@astrant-ede.nl (beide adressen dus!).

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.