On Stage – Live Performance Coaching

 

On Stage is een coaching initiatief van Astrant en Cultura voor Gelderse artiesten. Per ronde zullen verschillende acts gecoached worden in sessies van maximaal 4uur, door professionele coaches, ondersteund door professionele technici (twv €500,- per sessie).
Astrant wil hiermee artiesten en bands de kans geven om dat podium gevoel weer terug te krijgen en je weer écht te laten verdiepen in je performance en mogelijkheden op gebied van podium techniek.
Als artiest kun je zelf invulling geven aan de inhoudt van je sessie en waar je precies op wilt focussen om verder te komen met je live-act, uiteraard zullen onze coaches en technici met je meedenken.

Aanmelden voor de 2e ronde van On Stage kan vanaf 20 maart tot 1 mei, voor meer info zie kopje aanmelden.

Astrant biedt ondersteuning met professionele coaches en licht en geluidtechnici. Zij maken gebruik van de sector standaard op techniek gebied. Ze helpen je kritisch naar je podium performance te kijken en een degelijk lichtplan/stageplan en/of rider te ontwerpen en meer. Out of the box suggesties zijn welkom!
Indien nodig is er een standaard backline beschikbaar (zie specificaties).

Tijdens de sessie bieden we onze volledige gastvrijheid inclusief een drankje en snack, verder hebben we rekening te houden met de op dat moment geldende coronamaatregelen om zo een veilige werkomgeving te bieden voor alle aanwezigen.

Aanmelden voor On Stage:

Aanmeldingen zijn op dit moment gesloten en worden gecommuniceerd met de acts.

 

Check ook onze Instagram of Facebook van Astrant voor meer content.

1
1