Talentontwikkeling

Naast de poppodium en community functie van Astrant is er ook veel aandacht voor talentontwikkeling en cultuureducatie.
Hiervoor heeft Astrant naast de vaste stageplaatsen jaarrond een aantal specifieke programma’s ontwikkeld zoals STERRENSTOF (kennisdeling en netwerken), Graffiti Academy (street-art workshops), On Stage (artist-coaching), On Tape (opnames maken), JAM NIGHT (Jam Sessies) en nog veel meer.

Geïnteresseerd? Houdt ons talent-programma dan goed in de gaten!

MEER INFORMATIE

Naast doorlopende stageplaatsen voor Evenementen Organisatie, Media & Design, Podium & Evenemententechniek en Sociaal Domein, biedt Astrant aan diverse doelgroepen talentontwikkelingsprogramma aan.
Onze vrijwilligers aka Crewleden kunnen cursussen en trainingen volgen van BHV tot Beheerders cursussen en Bar-trainingen.

Met de Graffiti Academy bieden we jonge creatievelingen een cursus op gebied van Street-Art, Graffiti en de onderliggende disciplines zoals tekenen, schetsen en begeleiding van het creatief proces.

Voor muzikanten bieden we een diversiteit aan faciliteiten, kennis en netwerk aan. Onze sfeervolle Pop-Oefenruimte is beschikbaar voor muzikanten van alle leeftijden en stijlen en voorzien van de nodige faciliteiten.
Daarnaast organiseren we maandelijks Jam Sessies waar muzikanten elkaar kunnen ontmoeten, podiumervaring op kunnen doen en natuurlijk samen jammen!

Onder de noemer Sterrenstof organiseren we het hele jaar rond inspirerende kennisdeling evenementen voor artiesten en muzikanten van beginners tot professionals. Tijdens interactieve panel-avonden delen professionals hun kennis en kun je vragen stellen. Daarna kun je nog netwerken en 1 op 1 gesprekken voeren met de professionals. Via Sterrenstof bieden we ook sporadisch masterclasses of andere programma’s en trajecten aan om je kennis en kunnen te vergroten.

Alle deze talentontwikkeling programma’s zijn er om (jonge) creatieven, artiesten en muzikanten te supporten en stimuleren op hun eigen route naar succes. Astrant zet zijn grote netwerk van partners en rolmodellen in om de verschillende programma’s zoveel mogelijk inhoud te geven en zo waardevol mogelijk te maken voor de deelnemers.

Voor meer info bekijk ook: STERRENSTOF of mail naar talent@astrant

Check hieronder de impressies van diverse talentontwikkeling activiteiten van Astrant!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.