Astrant Café | Food & Drinks

Bij Astrant zijn we druk bezig met de ontwikkeling van ons food-programma. Van themacafé’s tot workshops en voornamelijk vaste openingstijden. 100% plantaardig, duurzaam en natuurlijk vooral lekker eten, drinken en snacken in een relaxte en creatieve omgeving!

Vanaf 6 Oktober 2023 gaan we in samenwerking met Owais Vega doorstarten met het Astrant Café. Deze keer met de donderdag als extra dag.
Verwacht een compleet vernieuwd menu met een Plant-based Burger, gezonde Rijstbowl en meer! Een volledige vegan drankenkaart met diverse frisdranken, speciaalbieren, wijnen, koffie, verse thee en meer. In onze tuin en op ons terras aan de voorkant kun je heerlijk in de zon (of juist schaduw) zitten met een hapje of drankje. Bij minder weer is ons café the place to be en speel je zelfs een gratis potje pool.

Houd deze pagina in de gaten voor het NIEUWE MENU, het food gerelateerd programma, uitzonderingsdata, workshops en optredens in ons café, tuinpodium en meer.

Reserveren is alleen nodig voor groepen groter dan 8 personen!

OPENINGSTIJDEN:

VANAF 6 OKTOBER IS HET ASTRANT CAFÉ WEER GEOPEND!

DO t/m ZA | 16:30 – 00:00

We komen zsm met een compleet vernieuwd menu!

In verband met evenementen/feestdagen/zomerstop zijn we NIET OPEN OP:

– 5 okt: neurocafé
– 14 dec: neurocafé

Meer dagen en uitgebreidere openingstijden worden later toegevoegd.

Reserveren

Reserveren is optioneel, maar wel handig voor grote groepen (8+ persoen) als je verzekerd wilt zijn van een plekje en snelle service.

Foto’s

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.