Astrant Café | Food & Drinks

In het Astrant Café zijn we druk bezig met de ontwikkeling van ons food-programma. Van themacafé’s tot workshops en voornamelijk vaste openingstijden. Plantaardig, duurzaam en natuurlijk vooral lekker eten, drinken en snacken in een relaxte en creatieve omgeving!

Vanaf 2 februari 2024 is ons Café na verbouwing weer geopend. Zoals jullie van ons gewend zijn staat Owais Vega weer in de keuken.


Ons menu met Syrisch Soulfood is scherp geprijst en met Plant-based Burgers, gezonde Rijstbowls, Salade, Soep en Snacks is er voor iedereen wat! Met een volledige vegan drankenkaart met diverse frisdranken, speciaalbieren, wijnen, koffie/cappuccino, verse thee om de dorst te lessen is on assortiment compleet.
In onze tuin en op ons terras aan de voorkant kun je heerlijk in de zon (of juist schaduw) zitten met een hapje of drankje. Bij minder weer is ons café the place to be en speel je zelfs een gratis potje pool.

Houd deze pagina in de gaten voor het NIEUWE MENU, het food gerelateerd programma, uitzonderingsdata, workshops en optredens en andere activiteiten in ons café.

Reserveren is alleen nodig voor groepen groter dan 8 personen!
Reserveren en informeren kan via: eetcafe@astrant-ede.nl

OPENINGSTIJDEN:

VANAF 6 OKTOBER 2023 IS HET ASTRANT CAFÉ WEER GEOPEND!

DO t/m ZA | 16:30 – 00:00
Diner | 17:00 – 21:00
Snack | 16:30 – 00:00

Check ons nieuwe MENU hieronder!

In verband met evenementen/feestdagen zijn we NIET ÓF BEPERKT OPEN OP:
Vrijdag 9.02.2024 | Gesloten ivm verhuur

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.