1

Yevgueni (BEL) + Support (nieuwe datum)

Saturday 23 April
Tickets
  • VVK € 10,00
  • Deur € 13,00
  • Saturday 23 April
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Show: 20:00 - 00:00
  • Genre: Pop / Kleinkunst
  • Yevgueni (BEL)
  • Live Poets Society

YEVGUENI (BEL) + Support
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
2020 TOUR

Yevgueni komt uit België en viert in 2020 hun 20 jarig jubileum. De band staat met het nummer “Als ze lacht” in de top 15 van beste Belgische nummers ooit! Wij zijn dan ook super trots dat ze hun evenement in Ede houden. Yevgueni maakt prachtige poëtische versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. De rake songteksten zijn van de hand van frontman Klaas Delrue, die ze brengt met warme, ingetogen stem. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Cultura Ede.

Aanvang: 20:00
Eerste band: 20:30
Entree: vvk €10,00 (incl. service kosten) // deur €13,00
Ticket link: https://astrantede.stager.nl/web/tickets/379028

▀ YEVGUENI (BEL)
Yevgueni bestaat 20 jaar in 2020 en dat wordt in Vlaanderen uitbundig gevierd o.a. met een nu al zo goed als uitverkochte – wintertournee, exclusieve clubshows in het voorjaar en vooral met een best of album. Dat leek ons een uitstekende gelegenheid om ook Nederland te laten meevieren. Na een zeer succesvolle voorstelling van het laatste album “Tijd is Alles” eind 2018 in Paradiso Amsterdam wordt 2020 ongetwijfeld de grote vlucht vooruit in Nederland!

Live is Yevgueni volgens kenners bij elk album straffer geworden, een traditie die ook in 2020 wordt voortgezet. Yevgueni 2020 betekent een band die snakt naar het podium, een blij weerzien met het publiek en frisse versies van nieuwe songs, vers van de pers. Voeg daarbij een aantal klassiekers en vergeten parels en je krijgt een verrassende achtbaanrit, inclusief vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Tijd is alles, maar een avond met Yevgueni wordt weer een avond pure winst!

Meer info: https://www.facebook.com/YevgueniBE/

▀ LIVE POETS SOCIETY
Live Poets Society is een ervaren duo uit Ede die elkaar hebben gevonden in de jacht naar het perfecte liedje. Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers nemen de luisteraar mee op hun muzikale zoektocht naar de beste sfeer om hun verhalen en bespiegelingen over te kunnen brengen. Die sfeer kan steeds weer anders zijn, afhankelijk van publiek, toevallig voorhanden instrumenten en de stand van de petten van de beide heren.

Meer info: https://soundcloud.com/livepoetssociety

LOCATIE // LOCATION:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
▶ Astrant . Kuiperplein 31 . Ede Centrum
▶ Auto: Gratis parkeren voor de deur
▶ OV ▾
Station: Ede – Wageningen > Lopen (20 min)/Bus/Trein
Station: Ede – Centrum> 2 minuten lopen

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort