1

Yevgueni (BEL) + Support (UITVERKOCHT)

Saturday 23 April
Tickets
  • VVK € 10,00
  • Deur € 13,00
  • Saturday 23 April
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Show: 20:00 - 00:00
  • Genre: Pop / Kleinkunst
  • Yevgueni (BEL)
  • Live Poets Society

YEVGUENI (BEL) + Support
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀

Eindelijk!!

Hopelijk bent u zelf tegen deze tijd al lang terug gewoon geworden aan concerten en volle zalen. Maar voor Yevgueni brengt deze clubtour de eerste full band shows voor een voltallig publiek sinds september 2019. Met andere woorden: “niet zomaar een optreden”.

En er is meer! De band heeft natuurlijk niet stil gezeten en stelt tijdens deze releasetour zijn nieuwe album “Straks is ook goed” voor. (Release: februari 2022).

Aanvankelijk zorgden corona, lockdowns, werkloosheid en andere wereldrampen ook in het hoofd van songschrijver Klaas voor frustratie, onzekerheid en twijfel. Maar binnen de kortste keren ook voor inspiratie.  De nieuwe nummers dragen dus wel iéts van deze vreemde periode in zich, maar stuk voor stuk zijn ze uitgegroeid tot tijdloze, universele verhalen over escapisme, onthaasting en liefde. Of er werd net heel sterk ingezoomd op kleine dagdagelijkse tafereeltjes, verpakt in rake popsongs. Luister hier alvast naar de nieuwe single “En met jou?”.

U zal er als eerste bij zijn wanneer de nieuwe songs live gebracht worden en zich moeiteloos tussen het oude, vertrouwde werk (en in uw hoofd) nestelen. Maar vooral (en daar moeten we denk ik geen tekeningetje bij maken): de heimwee naar het podium, de hunkering naar volle zalen met echte concerten en de goesting om samen op het podium te doen wat ze het liefste doen en het beste kunnen is nog nooit zo groot geweest!

Het belooft dus én een groot uitgesteld feest én een gigantisch startschot voor de nieuwe toekomst te worden.

Support:
LIVE POETS SOCIETY
Live Poets Society is een ervaren duo uit Ede die elkaar hebben gevonden in de jacht naar het perfecte liedje. Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers nemen de luisteraar mee op hun muzikale zoektocht naar de beste sfeer om hun verhalen en bespiegelingen over te kunnen brengen. Die sfeer kan steeds weer anders zijn, afhankelijk van publiek, toevallig voorhanden instrumenten en de stand van de petten van de beide heren.

Meer info: https://soundcloud.com/livepoetssociety

LOCATIE // LOCATION:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
▶ Astrant . Kuiperplein 31 . Ede Centrum
▶ Auto: Gratis parkeren voor de deur
▶ OV ▾
Station: Ede – Wageningen > Lopen (20 min)/Bus/Trein
Station: Ede – Centrum> 2 minuten lopen

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort