Vr 17 Mei

Vuig Fest 2024 | Magnetic Spacemen + E.T. Explore Me + Rats and Daggers + more

Tickets
  • VVK €12,-
  • Deur €15,
  • Vrijdag 17 Mei
  • 19:00 uur
  • 19:30
  • Garage-Punk/Fuzz/Psychedelic/Sludge/Rock 'n Roll

Vuig Fest is het gruizige garage-punk, fuzz, psychedelic & rock ’n roll event van Astrant!
Hier krijgen bekende en onbekende garage-punk, psychedelic rock, trash-blues, 60’s-beat, noise, no-wave en fuzztone bands de kans om ons podium sonisch volledig af te breken en het publiek te doen veranderen in een wervelstorm. Voor liefhebbers van Osees, Fuzz, Sonic Youth, Bass Drum of Death, The Monsters en Ty Segall.

LINE-UP

MAGNETIC SPACEMEN
Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en rock ‘n roll verpakt in catchy songs, en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen is een charismatische live-act en brengt hét feest om je na een lange werkweek weer eens flink te laten gaan. De band is op het podium een constante waakvlam waar bij het minste of geringste aanzet tot een ontbranding van jewelste. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor ontembare chaos en komt tot een ultieme explosie in een volle beukende, zwetende pit. In de benen!.. En heel gauw!

E.T. EXPLORE ME
Dit dubieuze kwartet speelt Ace Tone synth-aangedreven thrash-surf-garage waar de damp van op je ramen slaat, verdoofd en daagt je instincten uit tot door drank doordrenkte berserkness. Hondsdolheid wordt afgewisseld met hypnotiserende muzikale mantra’s. Een donkere ondertoon overheerst E.T. Explore Me’s muziek, gelardeerd met een rauwe erotische grom of een vleug melancholie. Maar vooral ook rock & roll in al zijn facetten.

RATS AND DAGGERS
Een POWERTRIO dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrock projectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele zo nodige toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur. Deze show is onderdeel van de ‘Half Hanged’ album release tour. Deze 2e plaat staat weer bol van de

HOOFS
WE MAKE NOISE! Ontstaan op de golf van de huidige lichting (post-)punk en sociaal-politiek geëngageerde bands uit de UK (IDLES, LIFE, Shame, The Murder Capital, Fontaine’s). HOOFS brengt muziek die dwars door je heen trapt, rauw, hoekig en visceraal. Op de randen van punk, post-punk, garage en noise balancerend, grijpt HOOFS je bij de keel en laat niet meer los.

EYESORES
Deze 4 jonge honden uit Harderwijk en omstreken vormen een energieke garage-punk band. Met een combinatie van harde riffs, agressieve vocals, catchy melodieën en onvoorspelbare twists creëert EYESORES een podiumervaring die je niet snel zal vergeten.

VUIG FEST = OFFICIËLE VOGELPOP TICKET LOCATIE 2024

Koop hier je tickets voor het vuigste en gezelligste festival van Nederland: Vogelpop!
Dit is alweer editie nummer 15 en word gehouden op 19 en 20 juli in Ansen!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.