Vr 25 November

Tygers of Pan Tang (UK) + August Life (NL) UITVERKOCHT

  • VVK €12
  • Deur €15
  • Vrijdag 25 November
  • 19:30
  • Hard Rock / Heavy Metal

Tygers of Pan Tang (UK)/ August Life (NL)
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Ze hebben eigenlijk geen introductie nodig, want de Tygers of Pan Tang is al actief sinds 1978. De band mag in één adem genoemd worden met Iron Maiden, Saxon, Judas Priest, Diamond Head en al die andere grootheden uit het tijdperk van de New Wave Of British Heavy Metal. Albums als ‘Wild Cat’, ‘Spellbound’ en ‘Crazy Nights’ zijn klassiekers, maar ook met hun recente album “Ritual” en het in 2021 uitgebrachte “Majors & Minors” bewijst de band een topact te zijn!

Wij zijn er dan ook trots op dat we, samen met Stargroup, deze band naar Ede hebben kunnen halen. Dit wordt een avond genieten van onvervalste Britse Hardrock!

Support: August Life (NL) Classic heavy acts als VENGEANCE, BODINE, HELLOISE, HIGHWAY CHILE en VANDENBERG zijn al decennia de bakermat van onze meer dan sterkte Nederlandse Metal scene. Vandaag de dag is deze scene behoorlijk overbevolkt en wordt gedomineerd door een rijke variatie aan death, thrash, speed en female fronted metal bands. Als een krachtig herrezen phoenix ziet AUGUST LIFE daarom een mooie plaats binnen deze kleurrijke hedendaagse scene met hun zeer eigen progressive rock!

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Stargroup BV Financieel Advies. Wij stellen deze sponsor hieronder graag aan je voor.”Stargroup is een financieel adviesbureau gevestigd in Ede. Al sinds 1998 staan wij je bij in al jouw keuzes in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planningen. Stargroup is er voor het bedrijfsleven, de ondernemer en particulier.”

Meer info: https://stargroup.nl/

INFO & TICKETS
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Aanvang: 19:30 uur
Entree: vvk €12,00 (incl. service kosten) // deur €15,00

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.