1

The Last Gang (USA) + Ink Bomb (NL) + Support

Saturday 06 August
Tickets
  • VVK € 10
  • Deur € 13
  • Saturday 06 August
  • Aanvang: 19:30 uur
  • Show: 20:00
  • Genre: Punk/Rock
  • The Last Gang (USA)
  • Ink Bomb (NL)

>> PUNK/ROCK WEEKENDER DAY: 2 <<

Punk Rock Radness presents: The Last Gang (USA) + Ink Bomb (NL) + support
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Het is dan niet hun eerste optreden op Hollandse bodem, maar wij hebben de eer om de eerste Nederlandse headline show van de Californische punk band The Last Gang te mogen verzorgen. De band heeft tijdens hun eerste Europese tour in 2019 al een hoop punk rock harten veroverd en zal zoals men van ze gewend is een super strakke en energieke show neerzetten. En dan hebben we het nog niet eens over de support bands gehad! Het mag duidelijk zijn, deze show wil je niet missen!

▀ The Last Gang (USA)
Deze band gaat als een speer sinds ze hun eerste single “Sing for your Supper” in 2017 onder label Fat Wreck Chords uitbrachten en is sindsdien niet meer te stoppen. Hun tweede album, Noise Noise Noise (oktober 2021), is wederom een snoeiharde plaat met 10 nummers waar de band hun veelzijdigheid laat zien. Van punk nummers met ska en reggae elementen tot grungy track “Intelligence Is A Plague”, allemaal voorzien van de rauwe vocals van frontvrouw Brenna Red.

The Last Gang heeft shows gespeeld met o.a. Nofx, Good Riddence, Propagandi, en staat bol van de toewijding en passie voor hun werk. Maak kennis met je nieuwe favoriete band, want ieder optreden is er een om nooit meer te vergeten.

▀ Ink Bomb (NL)
Deze Nijmeegse melodische punkband heeft hun hart op de juiste plaats, daar houden we van! Denk aan snelle, agressieve liedjes die niet altijd de standaardsongstructuur of punkrockclichés volgen, maar altijd mooie melodieën bevatten met een gezonde dosis melancholie.

Ze hebben er al heel wat kilometers op zitten met hun tours door Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koningkrijk en Denemarken waar ze samen hebben gespeeld met bands als The Toy Dolls, SNFU, I Against I, Make War en Martha. Hoog tijd voor een optreden op ons eigen podium!

▀ Support (tba)

Tickets:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Punk/Rock Weekender
▀ Day 1 (10 euro): https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111190042
▀ Day 2 (10 euro): https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111190043
▀ Combi Ticket (17,50 euro)
https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111190160

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort