The Cards
Za 11 Mei

The Cards (UK/USA) + Box of Kings

Tickets
  • VVK € 17,50
  • Deur € 20
  • Zaterdag 11 Mei
  • 19:30 uur
  • 20:00 - 23:00
  • Blues/ Rock

THE CARDS

The Cards is een explosief internationaal classic powerrock trio, met de legendarische oorspronkelijke gitarist van Saxon, Paul Quinn. Op zang en bas wordt hij vergezeld door de Amerikaanse multi-instrumentalist Harrison Young (van Doro, U.D.O.) en op drums de Nederlandse megadrummer Koen Herfst (van Vandenberg, Armin Van Buuren).

Het trio bracht in 2018 hun titelloze debuutalbum uit met veel bijval en begon aan verschillende live-uitjes waarbij ze clubs en festivalpodia door heel Europa inpakten. In 2023 brachten ze een gloednieuw album uit genaamd “Generation Jukebox”, dat luisteraars meeneemt op een reis door de Rock & Roll-geschiedenis, van Motown tot Metal en alles daartussenin, waarna ze met Phil Campbell and The Bastard Sons aan een releasetour door Groot-Brittannië begonnen.

Ga voor meer informatie over The Cards naar www.thecardsofficial.com en luister nu naar “Generation Jukebox” op alle platforms.


http://www.thecardsofficial.com/
https://www.instagram.com/thecards_official/
https://www.facebook.com/thecardsofficial
https://www.youtube.com/channel/UCK8ktc0Lz7zAwbwAODKE46A
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
BOX OF KINGS
De door de voormannen Chris Hordijk en Jeroen Doppen opgerichte band Box of Kings brengt eigenheid, lef en bevlogenheid naar het podium. Ze halen je dichtbij en blazen je omver.

De debuut EP Symphony of Superficiality, met authenticiteit als belangrijk thema, kwam uit in het najaar van 2019. Het kon op lovende reacties rekenen. Zo leidde het tot maar liefst drie nominaties in 3voor12 Gelderland Awards in de categorieën Beste nieuwkomer, Beste live-act en Beste Album. Daarnaast genereerde de EP flink wat airplay. Nationaal én internationaal. Zo waren tracks van deze EP te horen op Arrow Classic Rock en 40UP Radio (NL), op Rock Radio UK, op KCOR en Mark Skin Radio (USA) en op Banks Radio Australia.

De plannen voor 2021 waren groot. Zo werden er maar liefst 3 singles uitgebracht die flink de aandacht van trokken en werden er nieuwe nummers geschreven voor het volledige album Fake With Grace dat in december 2022 verscheen. Sindsdien gaat het nog harder met de band; veel nummers kregen weer (inter)nationale aandacht en in januari ’23 was Box of Kings twee uur te gast op Radio Veronica, waar zij maar liefst 4 nummers live speelden. Inmiddels is dit album op weg naar 100.000 streams op Spotify.
Sinds voorjaar ’23 is de band aangevuld met een vaste bassist, Frank Strokap, en met een vaste drummer, Wesley Gerrits en zijn zij een gewaardeerde act op festivals en poppodia. Met deze mannen is de band volledig op stoom en klaar om de wereld te veroveren!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6cMe4kV6Wie5hUA0OpnioE…
Facebook: https://www.facebook.com/BOXOFKINGS
Video Radio Veronica: https://www.youtube.com/watch?v=rZRfSLFhYC0…

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
STARGROUP
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Stargroup BV Financieel Advies. Wij stellen deze sponsor hieronder graag aan je voor. “Stargroup is een financieel adviesbureau gevestigd in Ede. Al sinds 1998 staan wij je bij in al jouw keuzes in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planningen. Stargroup is er voor het bedrijfsleven, de ondernemer en particulier.”
Meer info: https://stargroup.nl/

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.