Vr 5 Juli t/m Do 5 September

Street-Art & Graffiti Expo: Distrikt Seven

  • Vr 5 Juli t/m Do 5 September
  • 10:00
  • Expo / Street-Art / Graffiti
  • Cultura

Fans van street-art uit de regio kunnen hun vingers aflikken bij de komende expo in Ede; deze staat in het teken van veel bonte kleuren en een goede mix tussen graffiti elementen samen met street-art.

De maand juli en augustus zijn er twee lokale artiesten uitgenodigd om hun werk te exposeren in Cultura.

In samenwerking met Astrant hangen daar acht weken lang super kleurrijke werken van Sander Valentijn (Ede) en Jemma Meekhof (Arnhem).
Zij runnen samen het label Distrikt Seven in Arnhem. De gemeente waar ze ook samenwerken in de tattooshop Mindfull Tattoo’s.

Kleurrijk is eigenlijk te zacht uitgedrukt, noem het gerust psychedelisch. De werken van beide kenmerken zich door fluor kleuren, diepgaande ontwerpen en verschillende mediums zoals canvas, kleding en miniaturen.

Je vindt meer info op hun website via www.distriktseven.com/

Sander Valentijn

Sander Valentijn is een veelzijdige kunstenaar en ondernemer uit Arnhem. Als gedreven tattoo-artiest runt hij Mindfulltattoos, een Tattoo/Graffiti shop in Arnhem. Samen met zijn partner Jemma Meekhof beheert hij Distrikt Seven, waar ze vooral gericht zijn op het maken van kunst, graffiti en het bedrukken van kleding. Sander’s artistieke reis begon op jonge leeftijd met schilderen en graffiti, wat heeft geresulteerd in een unieke stijl vol levendige kleuren met invloeden uit graffiti en psychedelische kunst. Naast het tatoeëren en het spuiten van graffiti is hij de laatste tijd ook bezig met het maken van beelden en sculpturen.

Jemma Meekhof

Jemma Meekhof is geboren en getogen in de buurt Klarendal in Arnhem. Ze is samen met haar partner Sander eigenaar van Distrikt Seven; een lokale galerie/shop in Klarendal. In haar privé-tattoostudio zet ze dagelijks haar tatoeages, dit is tevens de plek waar ze haar creatieve visie tot uiting brengt op jassen, tassen en schoenen in de vorm van gepersonaliseerde kunst op aanvraag. 

Hun samenwerking gaat onder de naam Distrikt Seven en staat voor “wijk 7”, de buurt Klarendal waar Distrikt Seven gevestigd is. Hun samenwerking heeft niet alleen geleid tot een succesvolle onderneming, maar ook tot een vruchtbare artistieke samenwerking die zich uit in o.a schilderijen en muurschilderingen.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.