1

STRAATKLIMAAT | Dani Apeldoorn + support

Saturday 28 August
Tickets
  • VVK € 5,-
  • Deur € 5,-
  • Saturday 28 August
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Show: 20:30
  • Genre: Rap/Hip-Hop/Freestyle
STRAATKLIMAAT PRESENTS:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Het Hip-hop/Rap/Beats & Scratches platform van Ede is terug!
Dit keer met Dani Apeldoorn in de hoofdrol, hij zal support krijgen van een lokale artiest.
STRAATKLIMAAT PRESENTS:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Het Hip-hop/Rap/Beats & Scratches platform van Ede is terug! Dit keer met Dani Apeldoorn in de hoofdrol, deze show is onderdeel van zijn nieuwe EP Release tour ‘In Gesprek’, daarnaast zal hij support krijgen van een lokale artiest.
▀ Dani Apeldoorn
Dani Apeldoorn is al vanaf jonge leeftijd bezig het maken van muziek.
Vandaag de dag is hij vooral bekend als freestyle rapper. Met zijn eigen
items ‘Freestylen met Dani’ bereikte hij al veel views op YouTube en
mocht hij een paar keer langskomen bij FunX. Eind 2019 dropte hij zijn
debuut EP ‘Even Apeldoorn Bellen’ en hiermee was hij ook te zien bij het
grootste hip-hop platform van Nederland, namelijk 101Barz.
Nu komt hij met een gloednieuwe EP waarbij ‘In Gesprek’ gaat met de luisteraar. Hij kaart verschillende onderwerpen aan die zich hebben afgespeeld in zijn leven. In de eerste single ‘Kino’ rapte de Apeldoornse rapper o.a. over het hebben van schulden, slikken van antidepressiva en zijn tekortkomingen op school. Volgens Dani is de EP ook een afsluiting van een bepaalde levensfase en onderwerpen in zijn tracks. ‘In Gesprek’ is dus tevens het laatste gesprek wat hij wil voeren over bepaalde zware thema’s.
SUPPORT ACTS
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
▀ SIKES
▀ LA-TETE
Enoch aka La-Tete is een geboren Wageningse rapper met zijn roots in Congo. Hij verdiende zijn eerste strepen als battle rapper en ging daarna meer met inhoud schrijven vanuit zijn eigen levenservaring en achtergrond als pedagoog. Met zijn unieke rapstijl en doordachte teksten gaat hij het nog ver schoppen. In 2018 kwam zijn debuut EP Afrikaanse Missie uit.
▀ LAMPi
Zjors Lammers aka LAMPi is een storyteller, rapper en performer. Deze 25 jarige, in Nijmegen wonende artiest, is zijn hele leven al geobsedeerd door verschillende stijlen van muziek. Naast natúúrlijk Hiphop, moet je hierbij denken aan genre’s als RnB, Soul, Pop, Reggae en Rock. Toen hij een jaar of twaalf was, begon de rapper zelf met het schrijven van teksten. Dit was in het begin erg sporadisch, maar vanaf zijn achttiende werd dit echt fanatiek.
LAMPi wordt geïnspireerd door Nederlandse artiesten als Fresku, Ares en Winne. Maar ook Internationale artiesten als Tupac, J. Cole, Eminem & Dave.
▀ NEW TONY(aka Aleka)
Eerder Aleka gaat deze jonge rapper nu als New Tony door het leven. Deze local maakte eerder zijn debuut bij ‘The Next MC’ een talentscout platform van 101Barz. Als support voor Dani Apeldoorn zal hij één van zijn eerste optredens ooit geven.
INFO
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Vorm: Seated event (50 plaatsen)
Aanvang: 20:00
Start: 20:30
Locatie: Astrant, Ede
Tickets: €5,-
Einde: 00:00

 

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort