1

STASJ + LIJO (nieuwe datum)

Friday 22 October
Tickets
  • VVK € 9,00
  • Deur € 10,00
  • Friday 22 October
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Show: 20:00 - 23:00
  • Genre: Elektronische Alternatieve Pop
  • STASJ
  • LIJO

ELEKTRONISCHE ALTERNATIEVE POP
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀

Pop is een genre met vele gezichten, dat zal deze avond alleen maar bevestigd worden. Tijdens deze elektronische alternatieve pop avond zoeken de artiesten LIJO en STASJ hun muzikale grenzen op. Zwevend tussen theater, pop en singer songwriter in geven zij een eigen creatieve draai aan hun muziek.
Laat jezelf verassen en neem een duik in het diepe met deze twee unieke artiesten uit de Nederlandse muziekscene.

LIVE OPTREDENS:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀

▀ STASJ

STASJ is de Nijmeegse zangeres, muzikant en componiste Stefanie Janssen met wortels in klassiek, opera, folk, improvisatie en experimentele pop. In 2015 bracht ze haar Nederlandstalige ep AAN uit.

Muzikaal bevindt Soft Forces zich in buurt van het recente werk van Wende, Eefje de Visser en Fever Ray, maar ook de invloed van de door Stefanie bewonderde Björk is duidelijk terug te horen. Elektronische alternatieve pop, waarbij de klassiek geschoolde stem van Stefanie de muziek naar een hoger plan tilt. Zijn de openingszinnen van ‘Do You’ nog mooi gezongen, al snel daagt ze de luisteraar uit met haar markante stemgeluid.

Link: https://stasj.world/#music

▀ LIJO

LIJO legt avontuurlijke, literaire songwriting vast in excentrieke popsongs die geen enkele regels volgt behalve die van haarzelf.
De balans tussen het onthullen van je ware zelf of het naleven van een beeld fascineert LIJO en inspireert haar muziek. Risico’s nemen, eigen keuzes maken, vragen stellen over wat wordt geaccepteerd en proberen te veranderen wat als normaal wordt beschouwd, is alles waar ze voor staat. Ze verkent voortdurend haar eigen grenzen om ze te overschrijden. Dit leidt tot een reis die donker, cynisch en soms emotioneel kan zijn, maar ook speels en luchtig.

Haar ontembare nieuwsgierigheid en drang om zichzelf te blijven vernieuwen worden weerspiegeld in een live optreden dat altijd in beweging is. LIJO speelt met beats en loops in haar elektronische set, maar haar nummers zijn net zo overtuigend uitgekleed tot de naakte kern met alleen een piano en haar karakteristieke zang.

Link: https://www.thisislijo.com/music

Extra informatie: Dit is een CoronaCheck Evenement

Hierdoor hoeft er geen 1,5 afstand gehouden te worden en kunnen we 75% van onze normale capaciteit benutten.

Toegang krijgen tot dit evenement met een  ‘CoronaToegangsBewijs’ kan op 3 manieren:

• Vaccinatiebewijs: bezoekers kunnen hun vaccinatiebewijs omzetten in een coronatoegangsbewijs in de ‘CoronaCheck’ app.

• Testbewijs: een vooraf professioneel afgenomen negatief testbewijs met een geldigheidsduur van 24 uur. Hiervoor ga je naar https://www.testenvoortoegang.org/

• Sneltest: wij bieden geheel gratis sneltesten aan bij onze entree. Deze moet je zelf afnemen, vervolgens het resultaat afwachten op een door ons aangewezen plek en nemen zo’n 10 minuten tijd in beslag.

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort