Do 20 Juni

ROYAL SECRET RELEASE SHOW!

  • VVK € 7,50
  • Deur € 10,00
  • Donderdag 20 Juni
  • 20:00 -23:00
  • Pop rock

Dat debuutalbum moest en zal er komen. Op 24 mei is het eindelijk zover en komt ‘WHEELS DOWN’ uit. En op 20 juni speelt de band de plaat recht voor je neus in Astrant.

De band is opgericht door zanger en gitarist Kevin van Kralingen, gitarist Daniël Heij en bassist Yari Bins. Het was een tijdje zoeken naar de juiste drummer maar met Niels van Hasselaar is de band compleet. Deze jongens hebben afgelopen jaar hard gewerkt aan hun album en act. Ze zijn nu klaar om dat te laten zien en horen!

Inmiddels is de band uitgebloeid tot een hechte vriendengroep. Zij zeggen altijd dat het motto: ‘nooit een band met je vrienden beginnen’ onzin is!

De band omschrijft hun muziek als Pop-Rock met een retro-moderne sound. Maar daar is lang niet alles mee gezegd, ze gaan in een show door vele genres heen, met sterke melodieën en aanstekelijke grooves. Verwacht een meeslepende ervaring met pakkende songteksten over liefde, broederschap, verlies en pijn in de wereld. Royal Secret is klaar om het Nederlandse publiek te gaan veroveren. 

Op 24 mei verschijnt het debuutalbum op Spotify. Beluister hier alvast de eerste 3 singles. Op 20 juni speelt de band dit en nieuwe nummers live in Astrant. Tickets boeken kan via de link.

Voorprogramma door Dirty Colours

‘Rising from the depths of the underground’. Dirty Colours brengt een frisse mix van rock, wat naar voren komt in hun debuutsingle ‘Do You Mind?’. Het unieke geluid van de band, een mix van rauwe kracht en subtiele nuances, wordt aangevuld met een visueel meeslepende, zelfgemaakte muziekvideo.

Hun tweede release, ‘Dancing Cowboys’, is een rock anthem met meeslepende ritmes en teksten die openstaan voor diverse interpretaties. Dirty Colours belooft een opwindende reis door geluid, kleur en energie die je ongetwijfeld meer zal doen verlangen.


Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.