Vr 16 Februari

Reveal Party + Hayfitz

  • Vrijdag 16 Februari
  • 20:00
  • Queer / Pop / Singer- Songwriter

Fierce! Presenteert een avond met twee artiesten uit de Europese Queerscene

De Deense indie rockzanger Reveal Party en de in Los Angeles opgegroeide folkartiest Hayfitz bundelden hun krachten voor een gezamenlijke tour. In 2024 touren deze twee queer artiesten door Europa en laten ze je kennismaken met hun persoonlijke universums. Reveal Party staat bekend om het schrijven van haar nummers over liefde en haar leven als transgender vrouw, met een knipoog, donkere sarcasme. Ze aarzelt nooit om haar meest genadeloze gevoelens in een lied te verwerken. Hayfitz is een zachte indie folkartiest wiens subtiele geluid doet denken aan gevoelens van liefde en verwarring, eenheid en scheiding, evenals hoop en wanhoop. Hierdoor kan de luisteraar transcenderen naar een atmosferische staat van wenselijk dagdromen over een betere toekomst voor allen.

Reveal Party

Reveal Party belichaamt het geluid van zowel melancholie als hoop. De rode draad blijft de ingrijpend eerlijke teksten, Emily’s bevende maar vastberaden stem en de alomtegenwoordige vervormde gitaren.

Hayfitz

Hayfitz creëert delicate liedjes over de meest gevoelige onderwerpen. Hij heeft zijn vroege carrière besteed aan het beoefenen van oefeningen in ultieme kwetsbaarheid, zich volledig stortend in microscopische herinneringen en gevoelens.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.