Do 1 Januari

Queer Café + Pride Sign Workshop

  • Donderdag 1 Januari
  • 20:00
  • Queer / LHBTIQ+

Over een week is het al Ede Pride! Net als vorig jaar lopen we als Fierce weer mee met de Pride Walk. Pride is een protest, daarom maken we deze avond met graffiti onze eigen protestborden. Bedenk wat jij wil overbrengen naar de rest van Ede en kom langs. ‘It’s just love!’ ‘Trans Rights are Human Rights!’  ‘Take pride in us!’ Jij bedenkt het en je wordt geholpen door een professionele graffiti artiest om jouw visie op karton te zetten! Een week later kun je dan helemaal in stijl mee lopen met de Pride Walk. 

Let op, omdat het IDAHOT is kun je ook naar een gratis voorstelling ‘Bedankt voor het luisteren’ in Cultura, deze avond georganiseerd door de gemeente richt zich op queer en christen zijn in Ede in aanvang van Pride. Uiteraard kun je ook gewoon lekker chillen in ons café en niks doen. 


Fierce is dé organisatie die zich het hele jaar inzet voor jonge LHBT’ers in Ede. Wij geloven dat iedereen in Ede veilig zichzelf moet kunnen zijn en tot zijn/haar/diens volle potentie moet kunnen ontwikkelen. Dit doen we door Evenementen en activiteiten te organiseren waarbij (pop)cultuur een belangrijk middel vormt. We organiseren toffe feesten, workshops, hebben een Walk-In en onderzoeken andere community activiteiten zoals Queer DnD nights.

Iedere derde vrijdag van de maand organiseren we het queer café, de Queer Safe Space in Ede bij poppodium Astrant. Tijdens deze avonden bieden we altijd een activiteit aan, bijvoorbeeld een Drink&Draw, graffiti workshop, karaoke sessies of pompoen snijden.

Het belangrijkste is, iedereen is welkom! Je mag meedoen met een workshop maar kom vooral hangen, neem een boek mee of kom lekker niksen op de vrijdag avond.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.