Za 10 Juni

Ontspoort! Support Your Locals!

  • Zaterdag 10 Juni
  • 20:00
  • Pop/Rock/Lokaal

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol rockmuziek in alle vormen tijdens “Support Your Locals” op 10 juni in de grote zaal! Dit is jouw kans om het beste nieuwe talent in de scene te ontdekken! Toegang is gratis!

ANKLEBITERS

ANKLEBITERS is een vijfkoppige alternatieve punk band uit Ede die zich met een overdonderende live show en openhartige songteksten in je vastbijten! Gevoed door dynamisch post-punk geweld en aanstekelijke pop-punk melodieën zet de band een diverse sound neer die fans van Sum 41, IDLES en Frank Carter & The Rattlesnakes zeker kunnen waarderen! Dat ANKLEBITERS klaar is voor de volgende stap zal duidelijk worden met hun aankomende debuut EP ‘UNLEASHED’.

Battled

Battled is een vijfkoppige alternatieve, rockband die bekend staat om hun hard-hitting, maar melodieus en dynamisch rockgeluid. Met hun vorige EP genaamd From The Silence en hun energieke live performance hebben ze bewezen dat ze weten hoe ze deze sound aan de man kunnen brengen. Nu zijn ze terug met een nieuwe EP genaamd Growing Pains, die deze zomer zal verschijnen. Met catchy hooks, snelle riffs en rake teksten is Battled een band om in de gaten te houden!

Nakedborn

Nakedborn is Nederpunk op en top. Teksten over het dagelijkse leven waar elke millennial mee te dealen heeft: Van het genieten van een lekker biertje tot de laatste bus missen, je kent het wel. Heerlijk songs om te headbangen en om mee te blèren in je moedertaal!

Royal Secret

Royal Secret is een 4 koppige band, ze maken Rock muziek met invloeden van Pop, Funk & Soul.

Door hun positieve energie en uitstraling weten ze altijd het publiek mee te krijgen. Ze zijn nu bezig met het maken van hun eerste album dat in september uit zal komen!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.