Za 20 Mei

Muzikantendag | Ede-Wageningen

  • VVK € Gratis
  • Zaterdag 20 Mei
  • 11:30 uur
  • 12:00 - 17:00
  • Muziekconferentie / Netwerk Event / Talentontwikkeling

De eerste MUZIKANTENDAG voor artiesten en acts uit Ede, Wageningen en directe omgeving is een ware muziekconferentie, in Astrant! Verwacht een middag vol interessante panels, workshops, netwerkmomenten en feedbacksessies. Aansluitend vinden de ‘Ede-Wageningen Ontspoort’ showcases plaats.

Het concept van de MUZIKANTENDAG is simpel: een dag (12:00 – 17:00) vol programma gericht op lokale muzikanten en afgestemd op de behoeften van diverse artiesten, voor uiteenlopende genre’s en niveau’s, met aansluitend het Ede-Wageningen Ontspoort showcase event (19:00 – 00:00).
Het programma bestaat uit diverse thema panels, Q&A’s, workshops en feedbacksessies, allemaal ondersteund en begeleid door toonaangevende professionals uit verschillende lagen en invalshoeken van de regionale muzieksector. Van Talentontwikkelaars, tot Performance-coaches, Programmeurs, Marketeers, Netwerk-professionals en Studiohouders, zijn allemaal aanwezig deze dag om jou van (nieuwe) kennis te voorzien!

Het complete programma en blokkenschema volgt binnenkort!

Hoe werkt het?

Je kunt als arties, muzikant of geïnteresseerd persoon gratis deelnemen aan de muzikanten-dag op inschrijving vooraf (zie aanmelden).
Vervolgens kun je aangeven bij welke panels je aanwezig wilt zijn en of je een feedbacksessie wilt met één of meerdere van de aanwezige professionals. Tijdens een feedbacksessie krijg je 15min. de tijd om over één concrete vraag te sparren met één van de professionals.

Aanmelden

Via de google-forms link hieronder kun je je inschrijven voor zowel deelname aan de Muzikantendag als de Ede-Wageningen Ontspoort Showcase.
HIER AANMELDEN > https://forms.gle/8mkeyDPZvg5262CQ8

Programma Opzet

PLENAIRE OPENING 12:00
START PROGRAMMA 12:30
PAUZE 14:30 – 15:00
EINDE 17:00
ETEN SHOWCASE ARTIESTEN 17:00 – 19:00
SHOWCASES 19:00 – 00:00
Blokkenschema volgt snel!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.