Za 13 April

Music Rights On Tour (Masterclass muziekrechten)

  • Zaterdag 13 April
  • 12:00 - 16:00
  • Masterclass

MELD JE HIER AAN VOOR DE MASTERCLASS!

Buma Stemra, NORMA en Sena. Je hebt ongetwijfeld van minstens één van deze drie gehoord, maar wat doen zij nu eigenlijk voor jou? Jij als muziekmaker, producent, auteur en uitgever? 

Creatieve starters in de muziekindustrie doen het liefst waar ze goed in zijn. Muziek maken! Toch krijgen ze onvermijdelijk te maken met de zakelijke kant van hun passie. Wat zijn hun rechten en wat kunnen ze zelf doen om het beste uit hun muziek te halen? Daarover gaat het in de circa twee uur durende interactieve masterclass van Music Rights on Tour.

Music Rights on Tour helpt starters om hun weg te vinden naar de verschillende rechtenorganisaties. Tijdens de masterclass wordt onder meer uitgelegd hoe de processen verlopen vanaf het maken en uitvoeren van muziek tot het uitbetalen van hun auteurs- en naburige rechten. De vaak voorkomende vraag wat het verschil is tussen BumaStemra, Sena en NORMA wordt aan de hand van duidelijke voorbeelden beantwoord. De masterclass wordt afgesloten met een Kahoot quiz waarmee de opgedane kennis wordt getest en het eerste geld verdiend kan worden!

Tijdens de masterclass is er natuurlijk volop gelegenheid om vragen te stellen.

Dus wil jij hierbij zijn meld je dan aan via onderstaande link op hierbij te zijn.

MELD JE HIER AAN!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.