Vr 31 Maart

Monsters Of Rock: Snaggletooth (Motörhead) & Bon Scotch (AC/DC)

Tickets
  • VVK € 16
  • Deur € 18
  • Vrijdag 31 Maart
  • 20:00
  • Tribute / Cover

Het is alweer DRIE JAAR geleden dat we de coverbands van Pantera, Metallica, AC/DC en Motorhead mochten ontvangen in Ede. Om weer een avondje ouderwets te rocken gaan we eerst even terug naar de roots van ‘Monsters of Rock’ bij Astrant met: Snaggletooth én Bon Scotch!

De voorverkoop is gestart!

Timetable:

20:00 – Open
20:30 – 21:30 – Snaggletooth
22:00 – 23:30 – Bon Scotch
00:00 – Sluit

Snaggletoöth

Snaggletoöth! The Dutch tribute to Motörhead! Jawel: Motörhead! Zonder twijfel de hardste, hardst werkende en hardst rockende band van de laatste 50 jaar! Zoals al vele beerdrinkers and hellraisers in eigen land en daarbuiten al sinds 2005 hebben ervaren houden Peter “Ripsaw” Rovers, John “JFK” Kuijpers en Roel “Rule” Sanders de nalatenschap van überbastard Lemmy Killmister alive en kicking! Everything is Röck and Röll!

Bon Scotch

Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het oudere werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een tribute-waardige manier vertolkt. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er voor de AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.