Za 8 Oktober

Melodic Rock & Metal Night

Tickets
  • VVK 8
  • Deur 10
  • Zaterdag 8 Oktober
  • 20:00
  • Melodic Rock & Metal

Melodic Rock & Metal Night

Zin in een avond vol epische synths, scheurende gitaren, vrouwelijke vocalen en beukende drums? Gooi je haren los en kom 8 oktober naar Astrant! Line-up:

Ylisia

Ylisia is een symfonische metalband uit Rotterdam met invloeden van o.a. Kate bush, the Gathering & Within Temptation. Laat je betoveren met meeslepende toets-partijen, krachtige en zuivere zanglijnen, prachtige harmonieën, een scheurende gitaar en een strakke ritmesectie die staat als een huis. Ylisia staat te trappelen om jullie weg te blazen!

Redikin

REDIKIN is een Nederlandse band die een mix brengt van harde gitaarriffs, stampende drums, dansbare grooves en catchy melodieën. De band combineert verschillende stijlen waaronder rock en metal, maar ook hiphop en pop, in hun muziek. REDIKIN heeft twee singles, “I Remember” en “Hungry”, uitgebracht. Deze singles staan op het debuutalbum “Am I Really” dat later dit jaar zal verschijnen. Kom op 8 oktober naar de Astrant in Ede voor een voorproefje!

https://www.redikin.com/

Manora

Manora is enkele jaren geleden ontstaan toen gitarist Ivo Visser en toetsenist Arthur Stok hun eigen nummers begonnen te schrijven. Na verschillende veranderingen in de line-up vond Manora eind 2016 een vaste bezetting, met Tijn Scholtze op drums, Tomasz Kisielewicz op basgitaar en frontvrouw Mirte van der Ham.

Met deze bezetting versnelde het hele proces, wat leidde tot de release van Manora’s eerste EP “Dreamshapes”, welke op 1 september 2017 is gereleased en nationaal en international zeer goed is ontvangen.

Manora is een symfonische metalband uit Nederland. Hun geluid wordt gekenmerkt door cleane zang en aanstekelijke synth-melodieën, terwijl ze toch een metal basis behouden, welke wordt gecreëerd door B-gestemde gitaren en basgitaar, ondersteund door beukende drums.

https://www.manora-band.nl/

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.