Wo 12 Juli

Maui Malini + Ivyvox

  • Woensdag 12 Juli
  • 19:00 - 22:00
  • pop / punk/rock
  • Summerbeach, Stadspark

Deze avond staan er twee toffe live bands op het programma tijdens Summerbeach Festival. Maui Malini en Ivyvox zullen deze avond voorzien van een flinke dosis pop en punk/rock.

MAUI MALINI (19:00 uur)
Maui Malini is een Nederlandstalige soulartiest . Ze brengt haar swingende Nedersoul met een jazzy pop-rock sfeer. Muziek die je laat dansen op een warme zomer avond en waar je de euforie en pijn uit het leven van een jonge vrouw in terug hoort. De invloeden komen overal vandaan, van Selah Sue en Doe Maar tot Tyfoon.

IVYVOX (21:00 uur)
Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Het geluid en charismatische enthousiasme van deze Haagse babes & dude is kenmerkend, wat ze intussen al veel lof heeft opgeleverd bij platforms als 3FM, KINK, IndieXL en Pinguin Radio. Ze werden geselecteerd voor Popronde 2022 en hebben door heel Nederland getourd. Get ready voor een arsenaal aan hyperenergieke poppunkbangers die je niet meer uit je hoofd gaat krijgen!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.