1

Mark Foggo (UK) + Support

Friday 27 May
Tickets
  • VVK € 10,00
  • Deur € 13,00
  • Friday 27 May
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Genre: Ska
  • Mark Foggo

Ska-Tastic Presents: Mark Foggo (UK) + Support
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Voor deze vierde editie van Ska-Tastic hebben wij niemand minder dan Mark Foggo uitgenodigd. Hij wordt beschreven als een kruising tussen Mr Bean en Iggy Pop vanwege zijn maffe podiumoptredens. Ook noemen ze hem de “Missionary of Ska” vanwege zijn nooit aflatende zoektocht om skamuziek over de hele wereld te spelen en te promoten.

Aanvang: 20:00 uur
Eerste band: 20:30 uur
Entree: vvk €10,00 (incl. service kosten) // deur €13,00

▀ MARK FOGGO (UK)
Mark Foggo is wereldwijd bekend als dynamische zanger en podiumartiest. Hij is één van de grootste spelers in de ska-scene sinds de jaren ’80, en staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid, uitstekende ska-songs en ongelooflijke ska-shows met hoge energie.

Na enkele jaren punkmuziek te hebben gespeeld in het befaamde Londense pubcircuit, vormde hij in 1979 de band “Mark Foggo and the Secret Meeting”. Hiermee had hij gelijk succes met de single “New Shoes”. Er volgden al snel meerdere albums, waarvan de bekendste “Ska Pig” was; een enorm succes bij ska-fans over de hele wereld en dat tegenwoordig beschouwd kan worden als een klassieker in het genre. Vorig jaar bracht hij zijn laatste album uit genaamd: “Ska Pig Returns”.

LOCATIE // LOCATION:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
▶ Astrant . Kuiperplein 31 . Ede Centrum
▶ Auto: Gratis parkeren voor de deur
▶ OV ▾
Station: Ede – Wageningen > Lopen (20 min)/Bus/Trein
Station: Ede – Centrum> 2 minuten lopen

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort