Do 23 Mei

LIVE CAFÉ: THE SURFING CROWS X THE FLAMENCO THIEF

  • Donderdag 23 Mei
  • 19:30 uur
  • 20:00 - 23:00
  • Kuiperplein 31

Geniet van een unieke sfeer terwijl getalenteerde artiesten je meenemen op een muzikale reis door diverse genres, van Surfmuziek tot Mediterranean sounds die de ruimte vullen. Met een warm welkom, verfijnde drankjes en een podium dat bruist van energie, belooft het Live Muziek Café weer een avond vol live entertainment en gezelligheid te worden. Kom langs en geniet van de klanken van deze editie van Live Café!

The Surfing Crows
Hoog octaangehalte instrumentale surfmuziek uit de jaren 60.

Ontstaan uit 4 uit het nest gevallen vogels die jaren zestig vuige surfmuziek spelen. Denkend aan Dick Dale spelend op een surfplank, knallen zij de meest exotische chansons uit hun Fender buizenversterkertjes. Ze speelden in verleden in de DRU, Oercafe Schiller, Cafe Taste etc etc.

The Flamenco Thief
Zijn muziek omvat Spaanse akoestische, Latijnse, rumba en bossa nova met hip-hop en electronica.

Craig Sutton, aka “The Flamenco Thief”, is een Engelse instrumentalist die fingerstyle- en percussieve gitaartechnieken combineert om een klassiek hedendaags mediterraan geluid te produceren met flinke doses Zuid-Amerikaanse invloeden. Zijn muziek kenmerkt zich door een uniek hybride palet van klassieke instrumentale klanken en digitale elementen die aanspreken bij diverse culturen.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.