Vr 26 April

Kingsnight Metal Bash 2024

Tickets
  • VVK € 7,50
  • Deur € 10
  • Vrijdag 26 April
  • 20:00
  • Metal

Op de avond van Koningsnacht, 26 april 2024, staat er een bijzondere thrashmetalervaring op het programma die elke Nederlandse metalhead in zijn agenda moet noteren. Vier opkomende bands – Headless Hunter, Obstruktor, Violent Silence en Permeator – bundelen hun krachten als “The (not so) BIG 4” van Nederland. In plaats van een typische coverband-avond, zullen deze veelbelovende acts elk één nummer van de thrashmetallegendes imiteren en verder hun eigen kneiterharde thrashmetalset neerzetten. 

Heb jij nog niks te doen voor koningsnacht? Nu wel. Tot dan!

Headless Hunter

uit de krochten van Eindhoven ontketent Headless Hunter een meedogenloze aanval van trashmetal. Geïnspireerd door bands zoals Exodus, Warbringer en Insanity Alert, dompelen ze je onder in een onvergetelijke ervaring van opzwepende riffs en lochte drums. Met ontembare energie en een vleugje humor sleuren ze je mee in een muzikale lawine, waarbij ze geen genade tonen.

Obstruktor

Hou je van thrash metal? Death metal? Speed metal? Drums die je in een baan rond de aarde stoten, zang en teksten die je trommelvliezen aan stukken scheuren? Of hou je er misschien meer van om je nek te breken op zware riffs of je neus in de pit? Obstruktor, verrezen uit de rottende veengrond van Haarlem (NH), zorgt voor genoeg mogelijkheden om al het bovenstaande te beleven tijdens hun missie om je te infecteren met hun muziek. Laten we los gaan alsof morgen niet bestaat voordat dat een grimmige realiteit wordt…

Violent Silence

Ruwe thrash metal uit de goot van Haarlem, gespeeld door 3 breinloze moshers die geen probleem hebben met de tent afbreken. Dus hou je van raggende thrash? En vind je het leuk om helemaal los te gaan in de pit? Kom dan je neus breken en je ellebogen ongezonde hoeken laten draaien! Beïnvloed door Violator, oude Sepultura, D.R.I. en Dark Angel komen we ziekenhuizen sponsoren. Zie je bij onze show!!

Permeator

Permeator opgericht aan het begin van 2020. De band wordt vooral geïnspireerd door de genres Thrash en Melodicdeathmetal, en maakt hier een unieke eigen sound van. De Nederlandse band heeft al heel wat optredens achter de rug in podia als bibelot in dordrecht, baroeg in Rotterdam en een aantal festivals. Permeator’s debut album “Peace was never an option” werd goed ontvangen bij de fans, en de band is druk bezig met nieuw, sneller, heavier en agressiever materiaal om iedereen nogmaals omver te blazen!

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.