Za 18 Februari

Folk Night: The Coincidences + Bart Zeal

Tickets
  • VVK €12.50
  • Deur €15
  • Zaterdag 18 Februari
  • 20:00
  • Folk

Een avond Folk muziek bij Astrant met twee lokale acts: The Coincidences én Bart Zeal

The Coincideces in Astrant tijdens Ede-Wageningen: Ontspoort! 2022.

The Coincidences

Hebben zichzelf bij toeval in het jaar 2015 opgericht. Sindsdien is een groot deel van het land en ook daarbuiten onveilig gemaakt met een mix van onstuimige Ierse folk, prachtige ballads en snelle jigs en reels.
Hoogtepunten in het toch nog prille bestaan zijn optredens in de Amsterdam Tower, Keltfest festival, Parijs en the Celtic Fields (Woest en Bijster en Wekerom).


Het optreden in Astrant is in een feite een thuiswedstrijd. The founding members live by coincidence in the same street in Bennekom, verder zijn er natuurlijk sterspelers uit andere streken ingehuurd zoals dat bij een topclub gebruikelijk is.


Voor dit dubbele optreden hebben The Coincidences hun koers vanuit Ierland iets verlegd naar Schotland. See you soon Guinness, hello Whisky. Net zo’n fraaie muziek, maar een iets ander accent. Een aantal nummers zullen samen met Bart Zeal gespeeld worden. Een nieuw hoogtepunt in het repertoire.

Check de band op thecoincidences.nl, op Facebook en Spotify

The Coincidences zijn:

Peter Bouter: gitaar en banjo
Olaf Borsboom, Neal McFarlach; viool en zang
Antal van Ass; zang, percussie en bouzouki
Taggi Eenstroom: zang, spoons
Gijs Nielen; zang, bas en bouzouki
Conner de Weers; drums, bodhran
Peter Eijsten; zang, concertina, accordeon, whistles

Bart Zeal

De bard genaamd Bart Zeal bezingt allerlei taferelen in zijn liederen, die gebaseerd zijn op zijn favoriete culturen, films, series, boeken, en videogames. Hij wordt geïnspireerd door plekken en mensen in zowel fictieve als ware verhalen. Deze Medieval-Fantasy zanger neemt je met zijn folky stijl mee naar bijzondere sprookjesachtige werelden! Zijn inspiratie komt grotendeels uit Country en Ierse/Schotse Folk.

bartzeal.com

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.