Za 6 Juli

Fissa x Losjes: Het Festival 2024 (15+)

Tickets
  • VVK € 7,50 / 10
  • Deur € 15
  • Zaterdag 6 Juli
  • 19:00
  • Pop / Dance / Urban

Fissa x losjes is het zomerfestival van het jaar voor jongeren🌴🩵. 6 juli op het Mauritskazerne gaat ons festival plaatsvinden. Dit is naast station Ede-Wageningen, waardoor ons festival ook heel goed bereikbaar is! Dit festival is niet alleen voor jongeren, maar het wordt ook door jongeren georganiseerd, zodat we het perfecte feestje kunnen organiseren voor jullie! Dit jaar hebben we als headliners Young Ellens en Architrackz ☀️🏝️. 

Young Ellens kan je kennen van zijn verschillende hits zoals: bijpakken, spanning, huts, schuif, daarom ik drink en vele anderen💙. Deze artiest heeft ook samenwerkingen gedaan met Esko, JoeyAk, Sjaak, Ashafar, Adf Samski, Adje en vele anderen. Ook gaat Young Ellens door zijn acties en uitspraken bij rookworst viraal. 

Architrackz kan je kennen van zijn hits zoals: beetje fout, Ondernemer, Hard 2 get, Chemistry en vele anderen 🩷. Deze artiest heeft onder andere ook met deze artiesten samengewerkt: Bigidagoe, Cho, Mula B, LouiVos, RBDjan, Keizer, Yssi Sb en vele anderen. 

Ook staan op onze line-up de beste dj’s en Mc’s voor jullie. Mcali is de host van de avond. Djfato, vanderwood, grandevida, itsarvisto en Pepijn mw draaien ook op de avond 💛. 

Wij hebben er super veel zin in en kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen op 6 juli. Tot dan! 

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.