Za 29 Oktober

Fierce! HalloQueen

  • VVK €8,50
  • Deur €10
  • Zaterdag 29 Oktober
  • 20:00
  • Queer / LHBTI+

Queer & Halloween in de mix!

Welkom bij HalloQueen, het evenement van Fierce! waarbij queer & halloween samenkomen tijdens één dik feest. Deze avond is voor alle leeftijden en zoals altijd: iedereen is welkom!

Dresscode: dress to impress! (niet verplicht!)

Tickets: er zijn naast reguliere tickets (18+) ook jongerenkaartjes (18-) te koop voor een lagere prijs. https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111229086


Voor deze editie hebben we een aantal acts om jullie van een toffe avond te voorzien:

Miskend Talent – KaraokeBand!

Men neme een aantal muzikanten met een voorliefde voor: karaoke, samen muziek maken, enkele glitters en een lekker diverse playlist. Klaar ben je. 

Althans bijna, wij hebben een plek te vullen achter onze microfoon, interesse?  

Playlist

Ervaar hoe het is om samen met een band op het podium te staan. De echte spotlight is natuurlijk voor jou, de muzikanten zijn slechts bijzaak. Maar mocht je de tekst even vergeten, het ritme of de toonhoogte niet meer weten? Dan is de Miskend Talent Karaokeband jouw vangnet, zij staan als één karaokebeest achter jou deze avond. Kies een liedje uit de speellijst, beklim dat podium en zing uit volle borst! 

Insta: Miskend Talent

DJ Walter Vooys
Bekend van eerdere edities en de Ede Pride Afterparty: this is the Vooys! Van alle markten thuis maar vooral veel funk, soul en discosounds. Verzoekjes: altijd mogelijk!

Insta: Walter Vooys

Happy Shmink

Om te zorgen dat iedereen kan shinen is Nicole (Ede Pride) weer aanwezig met haar collectie kleur, glitters maar natuurlijk ook nepbloed etc.

Website: Happy Shmink

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.