Za 22 April

Fierce! Blackout Edition

  • VVK €7.50
  • Deur €10
  • Zaterdag 22 April
  • 21:00
  • LHBTI+ / Queer / Feest!

Tijd voor een groot feest, in een gaaf thema en met hele vette bands/dj’s.

Meer info volgt snel maar de eerste acts zijn bekend!

LIVE: JASHA

‘Daten is echt een soapserie!’. Jasha Eliane (22) heeft dát gevoel in haar muziek gegoten. Jasha maakt catchy en sexy indiepop/disco waarmee zij nagenoeg flirt met zowel haar bandleden als publiek.

‘Jasha Eliane’ is een theatrale uitvergroting van haar persoonlijke leven, waarbij Jasha’s melodramatische (maatschappijkritische) teksten over vrouwen je meenemen in alles wat haar liefdesleven veroorzaakt en overkomt.

Het eerste appje dat je stuurt en niks terugkrijgt, de laatste nacht samen met de liefde van je leven, het volgen van een algoritme in plaats van een hartritme; dat zijn een paar van de onderwerpen die op Jasha’s nieuwe EP in het voorjaar van 2023 zullen verschijnen.

LIVE: BOTER BIJ DE VIS

Boter bij de Vis is een Nederlandstalig poprockduo uit Arnhem en bestaat uit Mariam Tempelman en Anne-Roos van der Meijden. Het leven is volgens Boter bij de Vis niets anders dan een gestructureerde chaos waar je je plek dient te vinden. Zo klinkt hun muziek ook. In hun zelfgeproduceerde nummers hoor je een zoektocht naar harmonie en ruimte tussen de dwingende beats en schijnbare herhalingen. De muziek van Boter bij de Vis kent onder anderen invloeden van alternatieve rock en elektronica.


Boter bij de Vis neemt je in hun liedjes mee in hun wereld. Een verhaal over schaamte, de zee, ontsnappen en botsen met de realiteit. Over het leren kennen van je innerlijke schaduw en over het omarmen daarvan. In het najaar van 2022 speelde het duo met hun band op Popronde en tijdens verschillende festivals. Op 26 mei 2023 is het tijd voor een eigen volledige show in Luxor Live waar Boter bij de Vis op een sfeervolle, beeldende manier het verhaal van hun debuutalbum zal vertellen. Tijdens Fierce geven zij vast een voorproefje van het album.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.