Electric Eel Shock Japan
Za 20 April

Electric Eel Shock (JAP) + Dikke Dennis & The Rockers

  • VVK € 17,50
  • Deur € 20,00
  • Zaterdag 20 April
  • 20:00 - 23:00 uur
  • Rock & Roll

De Japanse Rock & Roll band Electric Eel Shock viert in 2024 hun 30-jarig jubileum (!!) Dit feestje vieren ze ook in Ede samen met een oude bekende: Dikke Dennis & De Røckers!

Electric Eel Shock

Deze Japanse band begon in de jaren ‘90 in Tokyo, waarna ze hele wereld door getrokken zijn. Zo begonnen ze in Amerika waarna ze volgens Europa veroverden. Inmiddels zijn ze op 4 continenten geweest en speelden ze meer dan 40 landen.

Naast veel bekende podia in stonden ze ook op grote festivals zoals Roskilde, Bonnaroo en SXSW. Ook deelde ze het podia met onder andere Sepultura, Bloodhound Gang, Danko Jones, Enter Shikari en zelfs met Mark Owen (het verlegen bandlid van Take That)

Hun liveoptredens (en albums) zijn legendarisch, met highlights als “Maybe I Think we can Beat Nirvana”, “Beat Me” en natuurlijk “Rock & Roll Can Rescue The World”. Als dit geen feestje gaat worden dan weten wij het ook niet meer!

Dikke Dennis & de Røckers
Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!

Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.