1

BLEACH (it) | Nirvana Tribute Night

Thursday 13 October
Tickets
  • VVK € 12.50
  • Deur € 15.00
  • Thursday 13 October
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Genre: Grunge/Rock

NIRVANA TRIBUTE NIGHT: BLEACH (IT)
Support by: Headfirst

Nirvana, wie kent ze niet?
De legendarische grunge band uit Amerika met Kurt Cobain als frontman, Dave Grohl (Foo Fighters, Queen of the Stone Age) op drums en Kirst Novoselic op bas. Die in de jaren negentig -en nog ver na hun tijd- een unieke cultstatus wist te bereiken.
In 1994, na de tragische zelfmoord van Kurt Cobain hield Nirvana op te bestaan, maar leefde dankzij hun sterke teksten en aangrijpende muziek voort in de harten van vele. Zelfs tot op zo’n grote hoogte dat bijna iedereen wel eens van Nirvana gehoord heeft.
Kurt heeft zelfs eens de stempel gekregen ’the voice of a generation’ te zijn. Met wereldberoemde hits als ‘Smells Like A Teen Spirit’, ‘Lithium’ en ‘You Know You’re Right’ bereikte ze mensen in alle uithoeken van de wereld en behaalde de albums Nevermind en Bleach alle alternatieve top-charts. Het unieke geluid van Nirvana inspireerde vele artiesten van toen en zelfs nu nog klinken ze door in veel alternatieve bands.
Tijdens deze Tribute night zal BLEACH uit Italië het unieke geluid van Nirvana vertolken tot een bijna origineel aanvoelende show.

BLEACH (IT)

BLEACH is dé internationale tribute band van Nirvana en probeert (met succes!) in een zo trouw mogelijke setting en met een origineel geluid een eerbetoon te brengen aan deze grootheden. Dit doen zij zo goed dat ze in 2018 zelfs nog tourde met Chad Channing een voormalig drummer van Nirvana.
In 1,5 uur tijd speelt BLEACH een groot gedeelte van het repertoire van hun helden en zullen vele bekende en minder bekende nummers in al hun glorie voorbijkomen.
Als jij Nirvana nog nooit live hebt gezien, dan brengt dit je dichterbij dan ooit. Als je het geluk hebt gehad ze wel live gezien te hebben, dan kun je met BLEACH je ervaringen nog eens herbeleven.
fb: Bleach Nirvana Tribute

HEADFIRST (NL)

Headfirst is de perfecte combinatie van popvocals en scheurende gitaren. Met een groot arrangement van nummers die invloeden hebben van grunge, punk, pop en blues brengen ze een sound terug die hard nodig is! Gitaarsolo’s, snelle drumfills, en pompende bassriffs komen allemaal tot hun recht bij Headfirst. Geniet van de energie van deze Leidse rockers, ze zijn dan ook niet voor niks genomineerd voor de Popronde van 2022.

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort