1

Belvedere (CAN) + CHASER (USA) + Downway (CAN) + Walt Hamburger (USA)

Friday 05 August
Tickets
  • VVK € 10
  • Deur € 13
  • Friday 05 August
  • Aanvang: 19:30 uur
  • Show: 20:00
  • Genre: Punk/Rock
  • Belvedere (CAN)
  • Chaser (USA)
  • Downway (CAN)
  • Walt Hamburger

>> PUNK/ROCK WEEKENDER DAY: 1 <<

Belvedere (CAN) + CHASER (USA) + Downway (CAN) + Walt Hamburger (USA)
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀

Ede Skate Punk City!
Belvedere keert deze zomer terug naar Europa en komt ook even buurten in Ede. Deze punk rock titanen komen niet alleen want ze nemen ook Chaser, Downway en Walt Hamburger mee, wat een line-up! Dat kan alleen maar een super toffe avond worden, we zien je in de pit!

▀ Belvedere (CAN)
Deze band heeft na ruim 25 jaar en 6 albums wel hun strepen verdient en is een begrip in de scene! Dat kan haast ook niet anders na een kleine 2000 shows gespeeld te hebben in meer dan 35 landen. Qua sound: denk aan snelheid, sterke teksten, zeer meezingbare harmoniën en dikke riffs. “Hindsight Is The Sixth Sense”, hun meest recente album wat in 2021 uitkwam, is daar een uitstekend voorbeeld van. Een razende combinatie van nostalgie en hun nieuwe richting. We kijken ernaar uit om deze heren welkom te heten op ons podium!

▀ CHASER (USA)
Als je het hebt over de SoCal punk scene, dan kun je niet om CHASER heen! De band gaat ruim 20 jaar mee, niet zo gek want we kunnen geen genoeg krijgen van hun energieke, aanstekelijke en onvervalste optredens krijgen. De droom van iedere skate punk fan! En over dromen gesproken, hun album Dreamers (2021) is 38 minuten vol veerkracht en optimisme gegoten in melodiën, hooks, snelle drumbeats en pittig gitaarspel. Dat belooft veel voor hun set!

▀ Downway (CAN)
Ze zijn er dan wel even tussenuit geweest, maar we mogen inmiddels wel stellen dat Downway sinds hun reünie in 2017 helemaal terug is van weg geweest! Na shows te hebben gespeeld op de Vans Warped Tour en met bands getourd te hebben als Good Riddance, Face To Face en Lagwagon, werd het hoog tijd voor een optreden in Astrant.
Met hun album “Last Chance For More Regrets” (2019) liet de band zien dat ze nog steeds in staat zijn snelle en catchy punk rock te maken. Een meer dan waardige support act voor deze tour!

▀ Walt Hamburger (USA)
Je zou deze blauwharige kattenliefhebber kunnen kennen van zijn tijd met The Hamburgers, maar Walt timmert al enige tijd aan de weg als solo artiest. Walt is een echte entertainer. Hij brengt altijd een hoop energie en een goed gevoel voor humor mee naar ieder optreden. Van heart-felt ballads tot rock ’n roll, Walt doet het allemaal. In Astrant is het iedere dag #WaltCrushWednesday want deze mooie man staat erom bekend dat hij bij zijn shows geld ophaalt voor goede doelen als Orphan Animal Rescue & Sanctuary en Valley Cats Cat & Kitten Rescue

Tickets:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Punk/Rock Weekender
▀ Day 1 (10 euro): https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111190042
▀ Day 2 (10 euro): https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111190043
▀ Combi Ticket (17,50 euro)
https://astrantede.stager.nl/web/tickets/111190160

1

Astrant Muziek evenementen binnenkort