Vr 10 Mei

BACK:N:BLACK - Girls Who Play AC/DC + The Dirty Denims

Tickets
  • VVK € 15
  • Deur € 20
  • Vrijdag 10 Mei
  • 20:00
  • Tribute

BACK:N:BLACK

BACK:N:BLACK staat wereldwijd bekend als “de” vrouwelijke AC/DC tributeband en rockt zowel op grote podia als in meer intieme clubs. Sinds 2010 treden ze op in heel Europa, samen met grote namen zoals ZZ Top, Arch Enemy en nog veel meer.

Niet alleen hun geweldige, wilde show, maar ook de ware passie van de band om de muziek van AC/DC te vieren, inspireert zowel jonge als oudere fans. Dit leverde hen zelfs complimenten op van AC/DC zelf. Uniek en altijd sympathiek neemt BACK:N:BLACK je mee op een reis door bijna 50 jaar AC/DC rock-‘n-roll!

The Dirty Denims

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.


De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die ’s zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet.”


The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Whitesnake, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en Thundermother. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd). In 2022 speelde de band een show voor de Duitse WDR Rockpalast.

Up-to-date
blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.